Ondernemen tijdens de Corona-crisis

Uit de schulden, het ìs mogelijk! Wij zijn u graag van dienst.

Door de Corona-crisis hebben veel ondernemers minder of zelfs (tijdelijk) geen inkomsten. De overheid bood ondernemers tot 1 oktober 2021 verschillende regelingen en tegemoetkomingen om deze crisis met zo min mogelijk kleerscheuren door te komen. Nu de crisis aanhoudt zijn er echter ook nog mogelijkheden.

Indien u financiële problemen heeft, ontstaan door het Corona-virus, neemt u gerust contact met ons op om de situatie met ons te bespreken en samen met ons te kijken welke mogelijkheden er voor u mogelijk zijn.

Uit de schulden, het is mogelijk. Wij zijn u van dienst.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Indien u schade heeft door de situatie met het Corona-virus bieden wij u o.a. aan:

  • Vertegenwoordiging richting uw leveranciers, schuldeisers en belastingdienst, zodat u zich volledig kan bezighouden met het ondernemen.
  • Het onderzoeken welke financieringsmogelijkheden er zijn om de schade te beperken en de continuïteit van uw onderneming te waarborgen.
  • Wij maken haalbare afspraken met mogelijk een gedeeltelijke kwijtschelding, sturen aan op een crediteurenakkoord, en/of zorgen in combinatie met de door Overheid of (semi-/commerciële) derden geboden steun voor een herstel van uw financiële positie. 
  • Het verzorgen van uw volledige administratie en aangiften op verzoek van bijvoorbeeld belastingdienst of een financierder.

Meer informatie omtrent onze dienstverlening vindt u  op deze website.

Wij zullen binnen kantoortijden binnen 24* uur na uw aanmelding contact met u opnemen om uw situatie met u door te spreken. (*M.u.v. het weekend)

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen om uw specifieke situatie met een specialist door te spreken.