Uw bedrijf kampt met financiële problemen

Het wil niet vlotten. U kunt uw rekeningen niet langer betalen, schulden stapelen zich steeds hoger op. De problemen zijn zo ernstig dat het bedrijf het waarschijnlijk niet gaat redden. Als het al lukt om alle schulden af te betalen dan heeft u vervolgens niets meer over voor een gezond voortbestaan van uw bedrijf of organisatie.

Kort samengevat: U ziet door de bomen het bos niet meer.

U doet er alles aan om de situatie te redden echter u verliest het overzicht of erger, u verliest grip op de situatie. In het ergste geval dreigen deurwaarders, incassobureaus en advocaten met beslaglegging(en), openbare verkoop of ontruiming.

Schuldhulp

Voor ondernemers met (ernstige) financiële problemen bestaat hulp in de vorm van schuldsanering.

Uw schulden saneren kan in uw situatie dè uitweg zijn. Samen met FIMA Schuldhulp voor Bedrijven worden haalbare afspraken met uw schuldeisers gemaakt.

In de meeste gevallen is de insteek: een deel van de schulden afbetalen en de rest kwijtschelden. Uiteindelijk is het ons doel om samen met u uw bedrijf weer financieel gezond te maken.

Een betaalafspraak met schuldeisers (in de meeste gevallen tegen gedeeltelijke kwijtschelding) heet een "minnelijke regeling". Het is een vorm van vrijwillige schuldsanering die genoeg kan zijn om het bedrijf van een mogelijke ondergang te redden. Een saneringskrediet (Bbz) kan hierbij een deel van de oplossing zijn.

Meer informatie vindt u tevens op onze pagina schuldhulp voor zzp-ers.